Aandacht & efficiency

Iedere accountant kijkt naar de cijfers. Wij kijken ook naar het verhaal áchter de cijfers: naar uw verhaal! Om u optimaal met raad en daad terzijde te kunnen staan, willen we u als klant persoonlijk kennen.

Behoudend of gedurfd, met ambitie om te groeien of gericht op continuïteit: iedere ondernemer is anders. Daarom verdiepen wij ons graag in uw onderneming – en in u als mens.
Want iedere ondernemer vindt het prettig om een klankbord te hebben, maar dan wel iemand die zich goed kan inleven in uw persoonlijke omstandigheden. En wat op papier de beste oplossing lijkt, is niet altijd een keuze die bij iedereen past.

 

Die persoonlijke aandacht kunnen we bieden, dankzij het efficiënt inrichten van uw administratie.

We hebben doelbewust gekozen om zoveel mogelijk te automatiseren. Dat houdt in dat u eenvoudig digitaal uw administratie aanlevert door alle documenten te scannen en/of door te mailen. Wij verwerken alles vervolgens op een vast tijdstip. Zo maken we optimaal gebruik van het gemak van automatisering én heeft u altijd inzicht in uw actuele cijfers en resultaten via het online portal.

Deze moderne werkwijze brengt niet alleen lagere kosten met zich mee voor u, maar laat juist ook ruimte voor onze persoonlijke aanpak.

Cijfers zijn het begin. Wij helpen u die cijfers te interpreteren en te gebruiken. Zodat u doelen kunt stellen, vinger aan de pols kunt houden en tijdig kunt bijsturen.