Financieel

Een gedegen financiële administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Dat betekent dat uw administratie actueel, helder en overzichtelijk moet zijn. Het is belangrijk dat u tijdig kunt bijsturen en de juiste koers bepaalt.

U bent vast geen ondernemer geworden omdat u van administratieve rompslomp houdt! Rivierenland kan u helpen door uw financiële administratie op orde te maken – en te houden. Dit doen wij met ons online boekhoudpakket, waarmee u altijd het overzicht behoudt.

Het werkt eenvoudig: met behulp van een scanmodule levert u uw administratie digitaal aan via ons online portal, waar wij uw bankmutaties aan koppelen. We zorgen ervoor dat alle mutaties steeds netjes worden verwerkt. En u weet voortaan precies waar u staat en u kunt dus – indien nodig –  tijdig bijsturen. Met een minimum aan inspanning behaalt u maximaal rendement!

Wat kunnen wij voor u betekenen? Denk aan het:

  • verwerken van uw kas, bank of giro en facturen;
  • verzorgen van uw aangifte omzetbelasting;
  • opmaken van uw jaarrekening;
  • opstellen van tussentijdse balansen en winst- en verliesrekening;
  • indienen van uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting;
  • opstellen van notulen;
  • deponeren van de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel;
  • indienen van bezwaarschriften;
  • voeren van correspondentie met de Belastingdienst.

Aan u de keuze voor welke diensten u ons inschakelt.

Salarisadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie is verplicht. Toch is het vaak een hele klus om aan de steeds veranderende regelgeving te voldoen.

Gelukkig heeft ons kantoor de kennis, aandacht en de middelen om u hierbij van dienst te kunnen zijn.

Administratie- en Advieskantoor Rivierenland verzorgt voor u niet alleen de loon- en salarisadministratie, maar ook alles wat daarbij hoort. Of het nu gaat om proformaberekeningen, loonkostenberekeningen, aangifte loonheffingen of arbeidsovereenkomsten. U hoeft alleen op eenvoudige wijze de verzuim-, verlof- en urenregistraties aan ons door te geven.

Wij zorgen ervoor dat uw aangiften correct en op tijd ingediend zijn bij de Belastingdienst. De salarissen van uw medewerkers zijn dus in goede handen. En zelf hoeft u dus alleen nog maar te doen waar u goed in bent: ondernemen.