Fiscale diensten

De steeds veranderende fiscale wet- en regelgeving is een complexe materie. U kunt uw tijd ongetwijfeld beter gebruiken dan u continu hierin te verdiepen!

U bent enerzijds aansprakelijk voor de juiste afdracht van o.a. omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting. Anderzijds dient u alert te zijn op zaken als belastingkortingen en subsidies.

Hoe dan ook: als u uw administratie niet op orde heeft, dan doet u zichzelf tekort!

AAK Rivierenland legt eerst een solide basis met een goed opgezette, actuele boekhouding. Verder beschikken wij zelf over ruim voldoende kennis en ervaring op het gebied van de veel voorkomende, fiscale zaken.

Wij kunnen u helpen met correspondentie of bezwaarschriften bij de fiscus, het vaststellen van uw fiscale positie, het in kaart brengen van eventuele fiscale voordelen, het starten of bijvoorbeeld overdragen van uw bedrijf

Daarnaast is regelmatig behoefte aan specialistische kennis, bijvoorbeeld op het gebied pensioenen en bij juridische vraagstukken. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Fiscount, waarmee wij beschikken over een breed scala aan deskundige fiscalisten, pensioendeskundigen en juristen. Zo hebben we voor ieder vraagstuk, de juiste professional bij de hand!

Onze vele jaren ervaring en de beschikking over de beste fiscale specialisten op accountantsniveau staan garant voor een optimaal resultaat.